Zonnepanelen

Klimaatgarant is zonnepanelen groothandel op het gebied van diverse merken, wij importeren alle zonnepanelen direct vanaf fabriek. Doordat onze klanten 25 jaar vermogens garantie moeten geven op de zonne-energie installatie die zij leveren doen wij enkel zaken met fabrikanten die hun vermogens- en productverzekering goed hebben afgedekt.

Klimaatgarant Solar  levert zonnepanelen van CSUN Solar, ET Solar en andere gerenomeerde merken bekijk het actuele aanbod op www.zonnepaneelgroothandel.nl

ET solar

                        csun energy

CSUN CEEG groep
CSUN is een NASDAQ-genoteerde toonaangevende fabrikant van zonnecellen en -modules en nauw verbonden met het gerenommeerde China Electrical Equipment Group (CEEG), die al lange tijd gevestigde strategische partnerschappen met de KME-groep en DuPont.

De CEEG groep is een van de top twee fabrikanten van elektrische transformatoren in China en produceert ook geavanceerde composiet materialen gebruikt in de bouw van vliegtuigen en andere transporten systemen. CSUN heeft uitgebreide ervaring in de fotovoltaïsche industrie en staat bekend voor uitstekende innovatie, efficiëntie en kwaliteit. Aanvankelijk was CSUN uitsluitend gericht op cel-productie en geleverd toonaangevende Europese fabrikanten module zonne met cellen. Vandaag, heeft Sharp een zonnepaneel productiecapaciteit van 1,2 GW toegevoegd en heeft meer dan 1 GW van modules verkocht. In 2013, wordt CSUN breiden in PV projectontwikkeling via engineering en financiering partnerships in geselecteerde regionale markten.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s