Producten

Klimaatgarant Solar levert een breed pakket aan PV-systemen, welke wij uiterst nauwkeurig selecteren op basis van kwaliteit, rendement en prijs. Wij leveren zonnepanelen, omvormers, solar toebehoren en maken onze eigen PV montage systemen.

Kwaliteit
Kwaliteit is bij ons van dergelijk belang omdat wij voor diverse partners PV-systemen moeten leveren welke 25 jaar de maximale opbrengst moeten behalen doordat deze PV-systemen worden geëxploiteerd. Onze partners moeten er dus zeker van zijn dat de opbrengst over de gehele 25 jaar wordt behaald.

Rendement
Wij kunnen door middel van PV Sol voor elk PV systeem het rendement berekenen, door dit te doen weten wij welk type zonnepaneel met welke omvormer het hoogste rendement behaald. Doordat de oriëntatie en de graden hoek verschil kunnen maken in opbrengst kun je bij ons altijd een rendementsberekening aanvragen.

Prijs
Doordat Klimaatgarant Solar inmiddels jaren ervaring heeft met het importeren van zonnepanelen en omvormers kunnen wij deze tegen marktconforme prijzen leveren. De laagste prijs biedt niet altijd de juiste oplossing immers willen wij u ook de beste service verlenen.

Merken
Wij kunnen diverse verschillende merken zonnepanelen leveren van ET Solar, CSUN Solar, Canadian Solar en Renesola. De omvormers die wij het meeste toepassen zijn SolarMax, ZeverSolar en SMA.
De PV montage systemen voor schuin, plat en indak laten wij zelf produceren, hierdoor kunnen wij voor elk dak type de oplossing bieden.