PV Montage systeem

Klimaatgarant Solar fabriceert en levert zonnepanelen montage systemen voor professioneel gebruik. Vanuit jaren lage ervaring met het installeren van zonne energie systemen hebben wij voor elke toepassing een oplossing.

Zonnepanelen montage systeem voor schuin dak

Bij het plaatsen van zonnepanelen systemen op schuine daken is montage gemak, flexibiliteit en kwaliteit erg belangrijk. Met een aluminium dak haak en een speciale aluminium profiel met paneelklemmen kan het montage systeem gebruikt worden voor elk type schuin dak. De dak haak wordt op een extra hout strook bevestigd waarna de profielen met een bout verbinding aan de dak haak worden bevestigt. Voor een golfplaten dak kunnen stok einden gebruikt worden.

 

indakGeïntegreerd montage systeem voor zonnepanelen (BIPV)

Bij het plaatsen van zonnepanelen bij nieuwbouw en renovatie op schuine daken is het zonnepanelen montage systeem voor in dak de juiste oplossing.  Met een HDPE plaat wordt een waterkerende laag aangebracht op het dakbeschot.  Met een aluminium montage ankers en een speciale aluminium profiel met paneelklemmen kan het montage systeem gebruikt worden voor elk schuin dak. Het gootstuk en een loodvervanger aan de onderzijde zorgen voor de aansluiting met de dakpannen.

 

ISA 1Zonnepanelen montage systeem  voor plat dak

Bij het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak moet met diverse dingen rekening worden gehouden zoals de hoogte, het oppervlak, de dak belasting en het te behalen rendement. Klimaatgarant Solar levert verschillende soorten plat dak montage systemen voor landscape, portrait, oost-west en low ballast opstellingen.

 

Vraag eenvoudig een prijs aan via ons contactformulier.

cropped-banner-1.jpg

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s