Zonnepanelen voor Kroon op Jutphaas

Vink Bouw realiseert in eigen ontwikkeling het project Kroon op Jutphaas te Nieuwegein. Het project bevindt zich in het gebied Rijnhuizen ten oosten van het centrum van Nieuwegein en bestaat uit 26 grondgebonden eengezinswoningen en 30 appartementen.

Alle woningen worden uitgevoerd als Nul-op-de-meter woning met het Klimaatgarant concept met onder andere een warmtepompen van ITHO Daalderop en zo’n 581 zonnepanelen met een totaal vermogen van 156.870 WP

Het project bevindt zich aan de Edisoonbaan en de Plettenburg en vlakbij het Fort Jutphaas, Landhuis Rijnhuizen en de tennis- en hockey vereniging. Het project wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van het Ecolab-gebouw en direct aan een waterpartij en sluit aan op de bestaande woningen aan de Plettenbrug.

IMG_0239

 

Reacties zijn gesloten.