CAD en Revit tekeningen zonnepanelen

CAD en Revit tekeningen voor zonnepanelen

b05cfcc553064246a93bee62a8ba20b5Klimaatgarant Solar komt als eerste met CAD en Revit tekeningen voor zonnepanelen voor schuin dak opstellingen die open source te downloaden zijn op mepcontent.eu. Mepcontent is een bibliotheek met content voor iedere MEP engineer. Op deze site vindt u up to-date grafische product informatie van zonnepanelen die te gebruiken zijn in ieder BIM-proces.

Inmiddels is er steeds meer vraag naar zonnepanelen bij nieuwbouw en renovatie projecten waarbij indak (BIPV) oplossingen nodig zijn. Bart Wansink, Directeur van Klimaatgarant Solar meldt dat door toenemende vraag ervoor gekozen is om alle schuin dak opstellingen voor zowel opdak als indak beschikbaar te maken voor het BIM proces zodat dit vooraf ingetekend kan worden.

De CAD en Revit modellen zijn gratis te downloaden op www.klimaatgarantsolar.com

Reacties zijn gesloten.