Zonnepanelen testen

Selectie procedure van leveranciers

De fabrikanten waarmee Klimaatgarant Solar zaken mee doet worden op diverse kenmerken geselecteerd zodat we zeker zijn van de kwaliteit en een langdurige samenwerking. Met ons kwaliteitssysteem controleren wij de uitstraling, kwaliteit, rendement, garanties en niet geheel onbelangrijk de financiële positie van de fabrikant.

Bij de leveringen van de zonnepanelen worden de zonnepanelen gecontroleerd per container waarbij een aantal zonnepanelen een test ondergaat bij Eternal Sun. Eternal Sun heeft de AAA klasse zonnesimulator met een nauwkeurigheid van 98% waarbij kunstmatig zonlicht wordt nagebootst om te kijken of het zonnepanelen daadwerkelijke de technische specificaties heeft die men aangeeft.

Afgelopen maand heeft Klimaatgarant Solar de eerste testen uitlaten voor voor de zonnepanelen van CSUN waarbij de testen positief uitkwamen van de 10 zonnepanelen, leverde 8 zonnepanelen meer vermogen dan daadwerkelijk was aangegeven.

Wilt u onze test rapporten ontvangen stuur ons dan eenvoudig een mail info@kgsolar.nl

Eternal sun

Reacties zijn gesloten.