Omvormer fabrikant Zeversolar ziet afzet verdubbelen

ZeversolarNa een volledig nieuw ontwerpt en een uitbreiding in haar portefeuille blijft Zeversolar bouwen aan de toekomst. Zeversolar is van plan de omzet  te verdubbelen en uit te groeien tot een van de toonaangevende fabrikanten van omvormers in het budget segment.

De Chinese omvormer fabrikant heeft de kwaliteit verbeterd sinds dat SMA de nieuwe eigenaar is van ZeverSolar. ZeverSolar heeft toegang tot een uitgebreide kwaliteitscontrole en de product processen zijn geoptimaliseerd. Zeversolar is in staat om de beide werelden te combineren: Duitse engineering en Chinese flexibiliteit zegt Sven Schreiber, Executive Vice President bij Zeversolar.
Zeversolar verkocht in 2014 tweemaal zoveel omvormers wereldwijd net zoals in het voorgaande jaar met slechts een uitval van 0,6%. Naast de uitbreiding van het bestaande assortiment, lanceerde het bedrijf ook een nieuwe omvormer serie met nieuwe functies zoals monitoring.
Dit jaar wil Zeversolar de uitstekende kwaliteit handhaven en nogmaals de omzet verdubbelen. Zeversolar zal nog een nieuwe generatie omvormers lanceren om haar doel te bereiken, de belangrijkste markten zijn Europe, Azië en Australië.

Reacties zijn gesloten.