SolarMax MaxView monitoren

0260941a-1a63-e0f4-592c-ede2e5ead878Met behulp van de gratis SolarMax MaxView app die beschikbaar is voor alle iOS en Android-apparaten kunt u de SolarMax monitoren. Met de nieuwe functie kunt u de omvormer op afstand uitlezen en wordt de data elke 15 minuten bijgewerkt. Dit alles is te zien in een gebruiksvriendelijke webbrowser.

MaxView biedt extra voordelen aan uw klant: wanneer er service benodigd is kan de omvormer op afstand worden bekeken en kan het probleem op afstand worden verholpen.

Om MaxView te gebruiken dient de omvormer aangesloten te worden op het thuisnetwerk. Elke 15 minuten worden de gegevens bijgewerkt en kunt u de rapportage bekijken van de opbrengst dagelijks, maandelijks en jaarlijks. Voor exploitanten kan de reportage geëxporteerd worden naar verschillende bestanden.

MaxView is beschikbaar voor de SolarMax P en HT serie en alle toekomstige SolarMax omvormers en gratis te verkrijgen.

Reacties zijn gesloten.