SolarMax P serie in actie

Maxium pay back

Klimmatgarant Solar biedt de SolarMax P serie nu voor een uiterst scherpe prijs. De SolarMax P serie onderscheidt zich in prijs en kwaliteit de SolarMax omvormer heeft een extra hoog rendement waardoor de investering snel is terug verdient. De komende weken heeft Klimaatgarant Solar de SolarMax P serie extra laag geprijsd en zal er eind mei een training worden georganiseerd.

Individuele tracker concept
Dankzij het nieuwe dual tracker concept, zorgen oost-west situaties of een oneven aantal modules zorgen niet meer voor een lager rendement. Zelfs module toleranties kunnen efficiënt worden gecompenseerd. Zo kan elk dakvlak optimaal elektriciteit produceren. Als alternatief is er ook een één tracker-modus beschikbaar.

Veilige en snelle installatie
Door de ophang beugel, het lage gewicht en DC connectoren is installatie foutloos en snel te realiseren. De P-serie is zelfs IP 65 en kan daardoor binnen en buiten worden geïnstalleerd.

Hoogste rendement in zijn klasse
Door gebruik te maken van de zeer efficiënte HERIC ® topologie, zorgt de SolarMax P-serie voor een maximaal rendement van 98%. Alle apparaten hebben een geluidsarme passieve koeling en zijn dus zeer geschikt om te worden gebruikt in zonne-installaties voor woningen.

Plug & Play communicatie
Dankzij het plug & play concept is een verbinding maken met de internet router en het tot stand brengen van een directe verbinding met een lokaal netwerk zeer eenvoudig. De eindgebruiker en u kunnen eenvoudig de prestatie statistieken inzien door middel van de gratis SolarMax MaxMonitoring App.

Reacties zijn gesloten.