Wie is Klimaatgarant?

Klimaatgarant Solar biedt een pakket aan van zonnepanelen, omvormers, PV montagesystemen, bekabeling, connectoren en gerelateerde duurzame producten. Wij importeren onder meer producten van ET Solar, CSUN, Solarmax, Zeversolar en SMA. Daarnaast produceert Klimaatgarant Solar eigen PV Montage systemen voor schuine daken, platte daken en indak toepassingen.

IMG_9852

Wij helpen u graag met het uitwerken van een Zonne-energie oplossing, waarbij we de opbrengst met onze software tools goed kunnen inschatten en de optimale plaatsing kunnen intekenen. Als u zelf competenties wilt ontwikkelen om eindgebruikers te kunnen adviseren, dan staan onze trainingsfaciliteiten en trainers voor u klaarKlimaatgarant Solar ontwikkelt haar eigen PV montage systemen, omdat de Nederlandse daken specifieke oplossingen nodig hebben. Een goed voorbeeld is het indak-systeem, dat een mooie integratie van PV panelen in een pannendak mogelijk maakt.

De primaire merken en producten , die u op onze site vindt kunnen vrijwel altijd uit voorraad worden geleverd. Wij kunnen met onze logistieke partner de bestelde PV systemen de volgende dag al bij u bezorgen. Als het nodig is zelfs op een specifiek tijdstip en op de bouwplaats. Enkele gespecialiseerde partners van Klimaatgarant Solar helpen u desgewenst graag met het installeren van de systemen.

Het ontwikkelen van een eigen lokale Zonne-energie markt is voor installateurs een nieuwe bron van inkomsten. We ondersteunen u daarbij graag met brochuremateriaal, materiaal voor uw website en een stand voor bijvoorbeeld een lokale energiebeurs.

Klimaatgarant Solar is onderdeel van Klimaatgarant. Klimaatgarant is partner van vele gemeenten, projectontwikkelaars en bouwers in het vinden van de meest economische weg naar woningen met een EPC van 0 en energie neutrale wijken. Daarbij worden creatieve wegen bewandeld en wordt de grote stap gezet van producten naar prestaties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via Tel 0180-496760

Reacties zijn gesloten.