CSUN Zonnepanelen met Zeversolar

Klimaatgarant Solar kan nu PV pakketten aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Deze PV pakketten bestaan uit CSUN zonnepanelen een Zeversolar omvormer ( Chinese omvormer van SMA) een PV montage systeem van KG Solar en Solarkabel en connectors. Het unieke van het PV pakket is dat er rekening is gehouden met prijs, kwaliteit en beschikbaarheid.

CSUN zonnepanelen

Het voordeel om met CSUN zonnepanelen te werken is dat deze worden geproduceerd in Turkije, hierdoor hebben we geen last van mogelijke importheffingen of extra controles.

Zeversolar omvormers

ZeverSolar is een high-tech onderneming gespecialiseerd in omvormer productie, techniek en ontwikkeling. Ook is ZeverSolar een dochteronderneming van SMA. Hiermee is SMA in staat om kwalitatief hoogwaardige omvormers tegen een aantrekkelijke prijs aan te kunnen bieden.

De omvormers van ZeverSolar kennen standaard een fabrieksgarantie van 5 jaar. Deze kan eenvoudig worden verlengd naar 10 jaar.

KG Solar Montage

Het PV montage materiaal van Klimaatgarant Solar wordt in eigen beheer gefabriceerd, hierdoor kunnen wij de kostprijs bewaken en kunnen we tegen zeer aantrekkelijke prijzen complete PV montage sets leveren.

Reacties zijn gesloten.