PV Indak montage Rijswijk

Klimaatgarant Solar begint met de 3de fase voor het leveren van een PV Indak montage systeem.

Rijswijk-Buiten-woningen

Rijswijk-Buiten wil zich presenteren als de duurzaamste wijk van Nederland. De woningen in de wijk zijn daarom niet alleen voorzien van zonnepanelen, maar ook van warmtepompen en bewegingsbestuurde ventilatie systemen.

Vanwege de prestaties van ons PV systeem en de esthetische uitstralingen voorzien wij wederom 29 woningen van het PV indak montage systeem. Het  PV indak-montagesysteem is een zelfstandig gerealiseerd ontwerp en wij laten het in opdracht produceren. Het PV  indak-montage systeem heeft een high-density-polyethyleen (HDPE)-plaat die voorzien is van een waterkerende laag. Op deze plaat wordt via diverse bevestigingspunten een montagerails bevestigd waarop de zonnepanelen en zijgoten gemonteerd en aangebracht kunnen worden.’ventilatiesystemen. ‘De opdrachtgever Klimaatgarant heeft een totaalconcept op het gebied van EPC 0 en energieneutrale woonwijken ontwikkeld.IMG_7772

Meer en meer aanvragen voor nieuwbouwprojecten bereiken onze organisatie en wij vinden het belangrijk een esthetische oplossing te kunnen bieden en de eerste stap naar gebouwintegratie te zetten.

Reacties zijn gesloten.